Luotettava pikavippivertailu myös vuonna 2021

Yleinen
 

Halvinvippi.fi 2.0

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Halvinvippi.fi on ollut vuodesta 2019 asti auttamassa kuluttajia parempien pikavippivalintojen tekemisessä ja sama trendi jatkuu nyt vuonna 2021.

Halvinvippi.fi sai alkunsa harjoitteluprojektina ja vuoden 2019 se toimikin lähinnä testialustana erilaisille kokeiluille. 2020 päätimme sitten panostaa enemmän joihinkin sivuston osa-alueisiin ja samalla vaihtui myös ulkoasu.

Mitä paransimme?

Halvinvippi.fi on nyt entistä nopeampi ja informatiivisempi. Pikavipeistä saa nyt aikaisempaa enemmän relevanttia tietoa ja jokaisen luotonantajan kohdalla on nähtävissä muun muassa lainaesimerkki. Sivuston uuden lookin myötä sitä on myös mukavampi katsella — ainakin meidän mielestä. 😉

 

Luotettava pikavippivertailu

Olemme aina pyrkineet olemaan luotettava pikavippivertailupalvelu. Me emme hehkuta* mitään tiettyä pikavippitarjousta tai mainosta mitään tiettyä luotonantajaa ylitse muiden, vaan kaikkien luotonantajien pikavipit on laitettu samalle viivalle. Me vain näytämme vippien tiedot ja annamme sivustolla kävijoiden tehdä itse omat johtopäätöksensä johdattelematta heitä suuntaan tai toiseen.

*luotonantajat maksavat eri suuruisia komissioita pikavipeistä ja tästä syystä on ihan luonnollista, että vertailusivustot ohjaavat potentiaalisia asiakkaita paremmin maksavien luotonantajien puoleen.

 

Löydät etsimäsi nopeasti

Olemme helpottaneet edullisen ja sopivan pikavipin etsimistä niin, että eri vippityypit ovat omilla sivuillaan. Esimerkiksi kaikki kertalainatyyppiset kulutusluotot on vertailtavissa omalla sivullaan ja jatkuvatyyppiset joustoluotot omalla. Pikavippityyppien jaottelu toimii hyvin silloin, kun tiedossa on jo minkälaista pikavippiä ollaan hakemassa.

Jos ei vielä tiedetä onko lainatarve tilapäinen vai jatkuva, voi vertailla kaikkia pikavippejä pikavippivertailussa.

Helppo pikavippivertailu

Vertailuosiomme on hyvin yksinkertainen. Nopealla vilkaisulla selviää heti paljonko luottoa voi saada, kuinka pitkä laina-aika siinä on ja minkä suuruisesta korosta on kyse.

Luotettava pikavippivertailu — Halvinvippi.fi

Halvinvippi.fi — helppo, nopea ja luotettava pikavippivertailu vuodesta 2019

Lisätiedoista voi tarkistaa näppärästi lisäksi vippi tyypin, ikävaatimuksen sekä muuta hyödyllistä tietoa.

Tarvitsetko lainaa? Vakuudettomat pikavipit eivät koskaan aiemmin ole olleet näin matalakorkoisia, mutta siitäkin huolimatta niissä on eroja. Hyödyntämällä meidän pikavippivertailua, voit säästää korvaamatonta aikaasi ja selvää rahaa!