Etusivu » Halvin pikavippi

Halvin pikavippi

Pikavippivertailumme avulla näet nopeasti eri luotontarjoajien hintoja ja näin ollen sinun on helppo valita itsellesi sopivin ja halvin pikavippi.

Ensikertalaiselle paras ja samalla halvin vippi on sellainen, jonka voi saada ilmaiseksi. Tarkista missä ajassa ilmainen laina pitää maksaa takaisin, ja jos olet varma pystyväsi siihen, kannattaa ehdottomasti valita kyseinen lainatarjous.

Kun olet valintasi tehnyt, sinun ei tarvitse kuin painaa ”hae heti” -linkkiä ja siirtyä luotontarjoajan sivuille. Siellä täytät ja lähetät helpon pikavippihakemuksen, jonka jälkeen saat luotontarjoajalta pian lainapäätöksen.

Paljonko tarvitset?

* Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko, joka huomioi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset. Minimi ja maksimi vuosikorkotiedot on kerätty luotontarjoajien sivustoilta. Vuosikorko on aina asiakaskohtainen, joten muista tarkistaa omasi ennen sopimuksen allekirjoittamista.
Lainasumma

100 - 700 €

Maksuaika

360 vrk

Ikäraja

18 v

Tvk*

48,90 %

Uudelle asiakkaalle ensilaina 300€ asti täysin ilman kuluja. 100 - 700 € pikalainan takaisinmaksu vuoden kuluessa 6 erässä. Jokatoinen kuukausi on lyhennysvapaa.

Lainasumma

100 - 400 €

Maksuaika

12 kk

Ikäraja

18 v

Tvk*

48,90 %

Takaisinmaksu 6 erässä

Lainasumma

50 - 2000 €

Maksuaika

-

Ikäraja

21 v

Tvk*

394,88 %

Päätät itse paljonko rahaa nostat, minkäkokoisissa erissä ja mikä on laskun eräpäivä. Lyhennys on vähintään puolet avoimesta kokonaissummasta sisältäen lainapääoman, korot ja kulut.

Lainasumma

10 - 2010 €

Maksuaika

3 - 61 vrk

Ikäraja

20 v

Tvk*

489,86 %

Uudelle asiakkaalle ensilaina 400€ asti täysin ilman kuluja.

Hae vakuudeton ja halvin pikavippi

Pikavipit ovat tyypillisesti 50 - 2 000 euron suuruisia kertalainoja, joiden saamiseksi ei vaadita vakuuksia. Ne ovat hyvin suosittuja helpon ja nopean saatavuutensa ansiosta.

Pikavippipalvelua tarjoavia yrityksiä on tällä hetkellä hyvin monta. Kilpailu asiakkaista on niin kovaa, että jotkut tarjoavat ensilainaajalle kuluttoman ja korottoman pikavipin — eli maksat takaisin vain lainaamasi summan. Jos olet ensilainaajan asemassa ja tarvitset nopeasti rahaa, on hyvä tarttua vastaavanlaisiin tarjouksiin.

Vaikka et olisikaan oikeutettu enää ilmaiseen ensilainaan, kannattaa silti aina vertailla pikavippejä ennen päätöksen tekoa. Vertailemalla säästät aikaa ja rahaa!

Ensilainaa nostamassa? Tarkista taulukostamme voitko saada sen ilmaiseksi.

Muussa tapauksessa valitse pikavippi, jonka korko on matalin.

Kun olet valinnut sopivan pikavipin, siirry lainantarjoajan sivuille.

Täytä vielä nopea lainahekemus ja saat heiltä pian lainapäätöksen.

Halvin vakuudeton pikavippi heti tilille

Vertailemalla ensin säästät aikaa ja rahaa

Tarvitsetko pikaisesti lainaa paikataksesi yllättäen eteen tullutta rahareikää? Olipa syy lainan tarpeelle mikä tahansa, vaikka myöhästynyt palkanmaksu tai jokin tarpeellinen hankinta, on hyvin epätodennäköistä saada apua pankeista juuri sillä kyseisellä hetkellä. Vielä epätodennäköisempää, jos viikonpäivä sattuu olemaan esimerkiksi lauantai. Apua on onneksi tarjolla, mutta ongelmaksi voi muodostua avun ylitarjonta ja siihen liittyvä informaation epäselvyys. Me autamme sinua löytämään edullisimman pikavipin eikä se maksa sinulle mitään — säästät itseasiassa rahaa!

Mitä hyötyä meistä on sinulle?

Säästät aikaasi
Clock made by Good Ware

Kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi. Valitset vain vertailutaulukostamme halvimman ja sinulle parhaiten sopivan pikalainan.

Säästät rahaa!
Wallet made by Freepik

Meidän avulla vältyt ylimääräisiltä koroilta. Ilmoitamme luotontarjoajien korkotiedot niitä kaunistelematta. Säästät kymmeniä — jopa satoja euroja!

Vaivaton ja luotettava
Lock made by Those Icons

Emme kerää mitään tietoa sinusta etkä joudu täyttämään hakemuksia sivuillamme. Pidämme sivustomme ajantasalla.

Etsitkö suurempaa lainaa?

Jos ei muutaman sadan euron pikavippi riitä, pääset alla olevien linkkien kautta vertailemaan joustoluottoja ja kulutusluottoja. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä useampia nostoja pidemmällä aikavälillä kulujen kertyessä vain nostetusta lainasta. Kulutusluotto sopii taas paremmin, jos tiedät tarvitsevasi hieman suuremman lainan vaikkapa kylppäriremonttia varten.

Kallis, kohtuullinen vai ilmainen pikavippi?

Emme voi riittävästi painottaa sitä, kuinka kriittisen tärkeää lainojen vertaileminen on. Varsinkin silloin, kun tavoitteena on saada laina mahdollisimman edullisesti.

Luotontarjoajien mainospuheet ovat vertaansa vailla ja he saavat kyllä kiireisesti lainaa tarvitsevan, pahaa aavistamattoman kuluttajan uskomaan vaikka yksisarviseen, jos tämä ei ole varautunut. Surullisen usein lainanhakija, joka ei ole vertaillut eri vaihtoehtoja keskenään, vaan sinisilmäsesti uskonut luotonantajan mainosteksteihin, on päätynyt lopulta maksamaan lainasumman lisäksi tarpeettoman paljon kuluja.

Vertaile aina pikavippisi!

Koskaan ei ole niin kiire, etteikö ehtisi pari minuuttia käyttämään lainojen vertailuun. Kahdessa minuutissa ehtii hyvin tarkistamaan pikavippitaulukostamme onko siellä ensilainaajan tarjouksia, vertailemaan pikavippien korkotietoja ja valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Tämän hyvin käytetyn kahden minuutin ansiosta säästät todennäköisesti kymmeniä ellei jopa satoja euroja.

Mitä tarvitset voidaksesi hakea pikavipin?

Lainan hakeminen on nykyään todella helppoa. Saadaksesi pikaisesti muutaman sadan euron lainan sinun ei tarvitse poistua edes kotoasi. Lainan hakeminen käy näppärästi vaikkapa omalta älypuhelimeltasi. Näytöllisen älylaitteen lisäksi tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja internet yhteyden.
Enää ei tarvitse vaivautua toimistoihin jonottamaan, vaan voit saada tarvitsemasi lainan tilillesi jo vartin päästä!

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Pikavippejä voidaan myöntää kaikille vähintään 18-vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville ja luottotietonsa kunnossa pitäneille henkilöille. Lisäksi pankkitili on pakollinen, jotta lainasumman siirto hakijan tilille olisi mahdollista.

Huomoitavaa on myös se, että kaikki luotontarjoajat eivät myönnä pikavippejä 18-vuotta täyttäneille, vaan jotkut vaativat hakijalta vähintään 20-vuoden ikää. Jos painat pikavippitaulukostamme ”18 v” -linkkiä, jää taulukkoon jäljelle vain ne luotontarjoajat, jotka myöntävät pikavipin myös 18-vuoden ikäisille.

Kuka ei voi saada pikavipin?

Luotonantajat pyrkivät kaikki vastuulliseen luotonantopolitiikkaan ja tästä syystä onkin luottotiedottoman vaikeaa ellei jopa mahdotonta saada netistä pikalainaa. Pikalainaa ei myös myönnetä, jos hakijalla havaitaan mahdollinen taipumus uhkapelaamiseen.

Mihin tarkoitukseen pikavippi sopii?

Pikavippi sopii vakuudettomuutensa ja pikaisen saatavuutensa takia parhaiten sellaisiin tilanteisiin, jolloin rahan tarve on akuutti eikä palkkapäivä ole vielä ajankohtainen. Pikavippejä otetaankin usein esimerkiksi lääkärikäyntejä varten, ruokaostoksiin tai jonkin muun välttämättömän hankinnan helpottamiseksi. Perinteinen pikavippi on suuruudeltaan muutamia satoja euroja, joten mitään kovin suurta hankintaa ei sillä voida tehdä.

Mihin tarkoitukseen pikavippi ei sovi?

Pikavipin ottamista ei kannata harkita, jos on aikomuksena maksaa sillä muita lainoja pois. Muiden lainojen maksaminen pikavipillä voi helposti johtaa velkakierteeseen. Pikavipin ottamista päihteiden rahoitukseen tai uhkapelaamiseen on myös syytä välttää.

Pikavippi on kertaluontoinen laina, joka tulisi maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä pikavippi erääntyy siinä missä mikä tahansa muukin laina ja korot niissä ovat usein korkeat. Jos suunnitelmissa on mahdollisesti suurempaa summaa vaativa hankinta, ovat Joustoluotto ja Kulutusluotto parempia vaihtoehtoja.

Mitä tapahtuu, jos jätän vipin maksamatta?

Pikavippi on hyvä keino kuitata yllättäviä rahareikiä, mutta ennen pikalainan ottamista on tärkeää varmistua omasta takaisinmaksukyvystä. Pikalaina tulisi aina maksaa ajallaan takaisin, jotta ylimääräisiä kuluja ei lainasta synny.

Jos pikalainaa ei maksa takaisin eräpäivään mennessä, syyllistyy lainanottaja sopimusrikkomukseen, jonka seurauksena lainanhakijalta peritään muun muassa viivästyskorkoa ja muistutuskuluja. Jos pikalainan jättää kokonaan maksamatta, siirtyy asia perintätoimiston hoidettavaksi, jolloin maksettavaksi tulee myös perintätoimiston perintäkulut. Pahimmillaan maksamattomat pikalainat johtavat tuomioistuimen käsittelyyn ja lainanhakijan luottotietojen menetykseen. Luottotietonsa menettäneellä voi olla jatkossa vaikeuksia solmia esimerkiksi uutta vuokrasopimusta tai tehdä hankintoja osamaksulla.