Etusivu » Halvin pikavippi » Ilmainen pikavippi

Halvin pikavippi on ilmainen pikavippi!

Ensilainaajana voit saada pikavipin täysin kuluitta

Ilmainen pikavippi tarkoittaa täysin kulutonta ja korotonta lainaa, jonka voi saada luotontarjoajalta pikaisella aikataululla ilman vakuuksia. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Ensilainaajalle ilmainen pikavippi onkin erinomainen keino paikata yllättävää rahantarvetta.

Ilmaisen ensilainan määrä vaihtelee muutamasta sadasta eurosta joihinkin tuhansiin euroihin. Laina-aika vaihtelee luotontarjoajasta riippuen parin viikon ja parin kuukauden välillä.

Alta löydät suosituimmat luotontarjoajat, jotka tarjoavat ensilainaajalle ilmaista lainaa. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja siirry linkistä luotontarjoajan sivuille.

Heiltä voit saada ilmaisen ensilainan:

Bluefinance

Bluefinance on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen 300 €:n pikavipin kahden viikon takaisinmaksulla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 300 € 14 vrk 18
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Vivus

Latviassa perustettu 4finance konserniin kuuluva Vivus tarjoaa 400 € kuluttoman ensilainan 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 400 € 30 vrk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Risicum

Risicumilta 300 € ilman kuluja nopeasti tilille. Takaisimaksuaikaa 30 vuorokautta. (Lainamuoto: Joustoluotto)

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 300 € 30 vrk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Laina.fi

Aurajoki Nordic Oy konserniin kuuluva Laina.fi. Konserniin kuuluvat myös OKMoney sekä Risicum lainapalvelut. (Lainamuoto: Joustoluotto)

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 300 € 30 vrk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Ege

Ege tarjoaa 200 € kulutonta ja korotonta lainaa jopa kahden kuukauden takaisinmaksuajalla. Takaisinmaksu tapahtuu kahdessa erässä.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 200 € 2 kk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Halvinvippi.fi suosittelee

Star made by Maxim Basinski

Ege

EGE on yksityinen, Suomen markkinoille vuoden 2009 rantautunut lainaa ilman vakuuksia myöntävä yritys.

He tarjoavat uusille asiakkailleen 200 euroa ilmaista (kuluton/koroton) lainaa jopa 2 kuukauden maksuajalla. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan.

Heille on myös hyvin tärkeää pitää kaikki asiakkaansa tyytyväisinä ja tästä syystä ottavatkin mielellään vastaan asiakaspalautetta, jotta he pystyvät jatkossakin kehittämään palveluitaan.

Lisätietoja
Ilmainen ensilaina Kyllä
Ikäraja 20
Lainasumma 200 €
Maksuaika 2kk (2 erässä)
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Voiko lainan saada heti ja ilman kuluja?

Kyllä vain, sillä ensilainaajana voit saada pikaisesti lainaa ilman mitään kuluja. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Monet luotontarjoajat myöntävät ilmaisen ensilainan siinä toivossa, että jäävät asiakkaan mieleen. Seuraavan kerran, kun asiakas tarvitsee pikaisen lainan, on huomattavasti todennäköisempää, että hän palaa tutun ja turvallisen luotontarjoajan luokse hakemaan toista lainaa.

Ensilainaajalla tarkoitetaan lähinnä yrityskohtaista ensilainaa. Jos olet kerran aikaisemmin saanut pikalainan esimerkiksi Ferratumilta, et todennäköisesti ole oikeutettu enää heidän ensilainaajan tarjoukseensa. Voit kuitenkin saada ilmaisen ensilainan vaikkapa Vivukselta tai joltain muulta luotontarjoajalta, jonka asiakkaana et ole vielä ollut.

Mihin ilmainen pikavippi sopii?

Ilmainen pikavippi on erinomainen keino paikata yllättävää rahareikää. Jos esimerkiksi palkanmaksu on syystä tai toisesta myöhässä ja tarvitset rahaa viikonlopun ruokaostoksiin, kannattaa sinun harkita ilmaista vippiä. Sinun ei tarvitse murehtia kuluista, sillä niitä ei tule, jos maksat lainan sopimuksen mukaisesti takaisin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse kääntyä perheesi tai läheistesi puoleen siinä toivossa, että saisit heiltä lainaa.

Kuka voi saada ilmaisen pikavipin?

Useat luotontarjoajat myöntävät ensilainaajalle kulutonta lainaa eli sinun tulisi olla ainakin ensilainaaja. Sinun tulisi olla myös vähintään täysi-ikäinen. Ilmaisen pikavipin hakijalta odotetaan myös vakituista osoitetta Suomessa, maksuhäiriötöntä taustaa ja tilinumeroa, johon pikalaina voidaan siirtää.

Kuinka haen ilmaista pikalainaa?

Ilmaisen pikavipin hakemiseen et tarvitse muuta kuin toimivan näytöllisen älylaitteen, verkkoyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Halvinvippi.fi sivuilta valitset ensin ilmaista ensilainaa tarjoavan yrityksen, jonka asiakkaana et ole vielä ollut. Kun olet valintasi tehnyt, siirry luotontarjoajan sivuille painamalla HAE ILMAINEN ENSILAINA -linkkiä. Luotontarjoajan sivuilla teet tunnistautumisen ja täytät pikaisen lainahakemuksen. Kun olet hyväksynyt lainaehdot ja lähettänyt hakemuksen, saat luotontarjoajalta pikaisesti lainapäätöksen. Myönteisen päätöksen saatuasi rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Kuinka tunnistaudun?

Kun haet uutena asiakkaana lainaa, joudut tunnistautumaan luotontarjoajan järjestelmään. Tunnistautuminen tapahtuu hyvin usein verkkopankkitunnusten avulla tai mobiilivarmenteella.

Onko hakemuksen täyttäminen haastavaa?

Lainahakemuksen täyttäminen on todella yksinkertaista. Luotontarjoajat eivät juurikaan turhia kysele, vaan vaativat lähinnä lainanmyöntämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten yhteystietoja ja tulo- ja menotietoja. Pienten lainasummien kohdalla luotontarjoajat eivät välttämättä aina vaadi todistuksia tuloista, mutta siihenkin kannattaa varautua. Tunnistautuminen ja lainahakemuksen täyttäminen vievät aikaasi arviolta 10 minuuttia.

Vältä velkakierteeseen joutumista

Hetken mielijohteesta ei missään nimessä kannata hakea pikalainaa. Vaikka kyseessä olisikin ilmainen ensilaina, pitää lainattu summa kokonaisuudessaan maksaa sopimuksenmukaisesti takaisin. Jos lainan takaisinmaksu myöhästyy, syntyy huomattava määrä kuluja. Jos lainan jättää kokonaan maksamatta, alkaa juosta lisäksi perintätoimiston vaatimat kulut ja pahimmillaan voi lähteä luottotiedot. Luottotietonsa menettäneen on hyvin vaikea esimerkiksi tehdä uutta vuokrasopimusta tai tehdä hankintoja osamaksulla.