Etusivu » Joustoluotto

Jatkuvat Joustoluotot

Jatkuvaa lainaa jopa 5000 € asti — paljonko tarvitset?

* Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko, joka huomioi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset
Lainasumma

100 - 5000 €

Maksuaika

34 kk

Ikäraja

18

Tvk* min

21,9 %

Tvk* max

21,9 %

Kampanja/etu:

Ilmainen lainakuukausi uusille asiakkaille koodilla JOUSTO

Näytä lainaesimerkki

"Tyypillisen 5000 euron 12 kk joustoluoton todellinen vuosikorko on 21,90 %, takaisin maksettava summa 5558,07 € (sis. kaikki kulut ja korot)"

Lainasumma

1 - 2000 €

Maksuaika

54 kk

Ikäraja

21

Tvk* min

21,94 %

Tvk* max

21,94 %

Kampanja/etu:

Uusille asiakkaille korko 0 % ja kulut 0 € ensimmäiset 30 päivää

Näytä lainaesimerkki

"Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä."

Lainasumma

100 - 2000 €

Maksuaika

33 kk

Ikäraja

18

Tvk* min

29,6 %

Tvk* max

29,6 %

Kampanja/etu:

-

Näytä lainaesimerkki

"Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33kk maksettaessa minimilyhennyksin."

Lainasumma

500 - 2000 €

Maksuaika

33 kk

Ikäraja

18

Tvk* min

29,6 %

Tvk* max

29,6 %

Kampanja/etu:

-

Näytä lainaesimerkki

"Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33 kk maksettaessa minimilyhennyksin."

Lainasumma

100 - 4000 €

Maksuaika

36 kk

Ikäraja

19

Tvk* min

-

Tvk* max

29,97 %

Kampanja/etu:

Näytä lainaesimerkki

-

Vakuudeton joustoluotto tuo taloudellista turvaa

Taloudellista takapakkia ei tule, kun olet joustoluoton turvin askeleen edellä

Joustoluotto on hyvä valinta taloudelliseksi puskuriksi. Joustoluoton avulla pidät taloutesi hallinnassa esimerkiksi silloin, kun palkanmaksu on syystä tai toisesta myöhässä tai silloin, kun joudut tekemään hieman suuremman, mutta välttämättömän hankinnan.

Voit tehdä nostoja sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa niin usein kuin siihen on tarvetta eikä kuluja eräänny kuin tehdyistä nostoista. Joustoluoton saamiseksi ei vaadita vakuuksia ja vaihtoehtoja löytyy myös 18-vuotta täyttäneille.

Jatkuva uudelleenkäyttö

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa niin usein kuin haluat. Nostoja voit tehdä helposti ja nopeasti esimerkiksi tekstiviestillä.

Joustava takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu usein lainaehtojen mukaisesti kohtuullisissa tasaerissä, mutta halutessasi voit maksaa suuremmissakin erissä tai vaikka koko lainan kerralla pois.

Helppo saatavuus

Joustoluoton saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Riittää, kun täytät ikävaatimuksen, sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet raha-asiasi hyvin hoitanut.

Löydä sopiva laina

Joustoluotto on erinomainen valinta, kun haluat taloudellisen puskurin yllätyksien varalta tai silloin, kun tiedät tarvitsevasi lainaa pidemmällä aikavälillä. Jos kuitenkin olet varma, että lainatarpeesi on kertaluontoinen, voit tarkistaa onko sinulla mahdollisuus korottomaan kertalainaan (usein ensinosto tarjous) ja kulutusluottosivulta eri tarpeisiin soveltuvia kulutusluottoja.

Joustoluotto — se parempi vaihtoehto

Jos tarvitset pikaisesti muutaman sadan euron lainaa, voi perinteinen pikavippi olla houkutteleva ajatus. Ensilainaajan perspektiivistä katsottuna pikavippi saattaa olla itseasiassa paras vaihtoehto, sillä ensilainaaja voi saada pikavipin täysin kuluitta.

Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta ilmaiseen ensilainaan tai muutaman sadan euron pikavippi ei välttämättä riitä siihen tarkoitukseen, johon lainaa ollaan hakemassa. Jos tiedät tarvitsevasi lainaa, mutta et kuitenkaan tarkkaa summaa, on joustoluotto erittäin todennäköisesti paras vaihtoehtosi.

Sopii myös taloudelliseksi puskuriksi

Joustoluottoa voidaan ottaa myös taloudelliseksi puskuriksi. Oletetaan, että asiakas tarvitsee lainaa jotain 100 euron ja 1000 euron väliltä. Hänelle myönnetään 2000 euron joustoluotto, josta hän tekee 500 euron suuruisen ensinoston. Asiakas huomaa, että tuo 500 euron suuruinen nosto riitti kattamaan hänen lainatarpeensa. Hän maksaa lainaamansa summan ja siitä aiheutuneet kulut lainaehtojen mukaisesti takaisin, jolloin kulujen kertyminen loppuu.

Muutaman viikon kuluttua asiakas huomaa olevansa jälleen rahallisen avun tarpeessa. Tällä kertaa hänen ei kuitenkaan tarvitse tehdä uutta lainahakemusta, sillä asiakkaalle aiemmin myönnetty joustoluotto on edelleen aktiivisena ja hän voi napin painalluksella siirtää rahaa joustoluottotililtä omalle tililleen. Esimerkin tapauksessa Joustoluotto toimi ikään kuin taloudellisena puskurina, sillä käyttämätöntä osaa myönnetystä Joustoluotosta ei poisteta asiakkaan tililtä, vaan se odottaa siellä kerryttämättä kuluja niin kauan, kunnes asiakas tekee uuden noston tai peruu itse Joustoluottosopimuksensa.

Joustoluotto toisinaan perinteistä pikavippiä edullisempi vaihtoehto

Perinteiset pienet pikavipit on suunniteltu nopeaan ja tilapäiseen apuun, mutta niiden joustamattomat lainaehdot voivat lopulta koitua kalliiksi. Tänäpäivänä joustoluottojen todellinen vuosikorko on lähes aina korkeampia kuin perinteisien pikavippien vuosikorot, mutta ne ovat myös joustavampia ja näin ollen saattavat tilanteesta riippuen olla näistä kahdesta se halvempi vaihtoehto.

Lähes kaikki joustoluotot toimivat siten, että ensinoston jälkeen on mahdollista tehdä uusia nostoja omaan tahtiin ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausilyhennysten muodossa minimisumman ollessa esimerkiksi 20 % avoimesta lainasummasta. Lainaa ei kuitenkaan tarvitse lyhentää kuukausierissä, vaan sen voi maksaa pois myös kerralla.

Joustoluoton saa myös nopeasti

Vaikka pikavipit, joustoluotot ja kulutusluotot eroavatkin toisistaan monella tavalla, voidaan kaikkia niitä pitää kuitenkin pikalainoina.

Saadaksesi joustoluottoa sinun ei tarvitse mennä konttoriin hakemusta tekemään ja odottamaan useita päiviä lainapäätöstä. Hakemuksen voit tehdä kätevästi vaikka omalta älypuhelimeltasi ja lainapäätöksen saat erittäin nopeasti. Se, kuinka nopeasti saat rahat näkyviin omalle tilillesi, riippuu omasta pankistasi. Jos käytät samaa pankkia kuin luotontarjoajasi, voit saada luoton käyttöösi jopa 10 minuutin sisällä.

Joustoluotto 18-vuotiaille

18-vuotta täyttänyt joustoluoton etsijä saattaa kokea useita pettymyksiä ennen kuin lopulta löytää hintatasoltaan sopivan luotontarjoajan, joka myöntää lainaa myös 18-vuotta täyttäneille.

Meidän listaltamme löydät yrityksiä, jotka myöntävät joustoluottoa 18-vuotiaille kilpailukykyisin hinnoin. Esimerkiksi Limiitiltä 18-vuotias voi saada 100 – 2000 € joustoluoton 29,60 %:n todellisella vuosikorolla.

Kenelle joustoluotto voidaan myöntää?

Luotontarjoajien lainaehdoissa voi olla joitakin eroavaisuuksia, mutta muutamien ehtojen on kaikkien lainanhakijoiden kohdalla täytyttävä ennen kuin yksikään luotontarjoaja myöntää lainaa.

Luotontarjoajat vaativat asiakkailtaan muun muassa vakituista osoitetta Suomessa, sillä lainaa ei haluta myöntää ulkomaille monestakin syystä. Lisäksi luotettavuuden kannalta on olennaista ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä taustallaan. Vaikka onkin vaikea uskoa todeksi, niin yksikään luotontarjoaja ei halua, että heidän asiakkaansa joutuvat tilanteeseen, missä heidän elämänsä hankaloituu ja johtaa mahdolliseen luottotietojen menetykseen maksamattomien laskujen vuoksi eli toisinsanoen hakijoilta odotetaan myös säännöllisiä tuloja.

Joustoluoton edut

Joustoluotolla on useita etuja ja halusimme listata niistä muutaman. Etuja ovat muun muassa:

  • mahdollisuus jatkuvaan käyttöön
  • kohtuulliset takaisinmaksuerät
  • mahdollisuus maksaa laina kerralla kokonaan pois
  • usein edullisempi kuin pikavippi
  • kuluja kertyy vain nostetuista summista
  • nostoja voi tehdä usein kätevästi tekstiviestillä

Kuittaa joustoluotolla pikavipit

Emme suosittele pikavipin ottamista, jos tarkoituksena on maksaa sillä toinen pikavippi pois, sillä tämä voi helposti johtaa hankalaan velkakierteeseen ja lopulta luottotietojen menetykseen.

Jos sinulla on maksamattomia pikavippejä, niin voimme kuitenkin suositella maksamaan ne pois joustoluotolla. Joustoluottojen korot ovat pääsääntöisesti pienemmät kuin pikavippien korot ja, kun maksat joustoluotolla pikavipit pois, jää sinulle maksettavaksi enää joustoluotosta kertyvät kulut. Joustoluotto on myös nimensä mukaisesti joustavampi lainamuoto. Voit itse vaikuttaa takaisinmaksueriin, kun taas pikavippien kohdalla ei useimmiten ole joustovaraa.