Etusivu » Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on yhtä kuin ilmainen pikavippi

Ensilainaajan etuna voit saada pikavipin korottomasti

Koroton pikavippi on nimensä mukaisesti pikavippi ilman korkoja tai muita kuluja. Korottoman pikavipin saaja maksaa siis takaisin vain lainaamansa summan eikä yhtään enempää. Ensilainaajalle koroton pikavippi onkin erinomainen keino paikata yllättävää rahantarvetta.

Korottomat pikavippitarjoukset ovat usein melko pieniä, joitakin satasia, mutta joskus on mahdollista törmätä hieman suurempiinkin summiin. Laina-aika voi vaihdella luotontarjoajasta riippuen parin viikon ja parin kuukauden välillä.

Alta löydät suosituimmat luotontarjoajat, jotka tarjoavat ensilainaajalle korotonta lainaa. Valitse mieleisesi vaihtoehto ja siirry luotontarjoajan verkkosivuille.

Korottoman pikavipin tarjoaa:

Bluefinance

Bluefinance on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa korottoman 300 €:n pikavipin kahden viikon takaisinmaksulla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 300 € 14 vrk 18
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Vivus

Latviassa perustettu 4finance konserniin kuuluva Vivus tarjoaa 400 € korottoman pikavipin 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 400 € 30 vrk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Suomilimiitti

Vuodesta 2006 toiminut J.W.-Yhtiöt Oy on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys, jonka kuluttoman lainan tarjous on Suomen suurimpia.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 2000 € 60 vrk 21
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Halvinvippi.fi suosittelee

Star made by Maxim Basinski

Vivus

4Finance Group on kansainvälinen rahoituspalveluita tarjoava yhtiö, jolla on toimintaa 17 eri maassa. Vuonna 2008 Latviassa perustetun yhtiön lainapalveluita Suomessa ovat muun muassa Vivus.fi ja Vivusjousto.

Vivus tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen 30 vuorokauden maksuajalla jopa 400 euron edestä täysin kulutonta ja korotonta lainaa. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan.

Lisätietoja
Koroton pikavippi (ensilaina) Kyllä
Ikäraja 20
Lainasumma 400 €
Maksuaika 30 vrk
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Löydä sopiva laina

Jos et ole oikeutettu tällä sivulla olevien luotonantajien korottomaan ensilainaan, pääset alla olevien linkkien kautta vertailemaan jatkuvia joustoluottoja ja erisuuruisia kulutusluottoja. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä useampia nostoja pidemmällä aikavälillä kulujen kertyessä vain nostetusta lainasta, kun taas kulutusluotto sopii paremmin tarpeisiin, joissa tiedät etukäteen kuinka paljon lainaa tarvitset.

Voiko lainan saada heti ja ilman kuluja?

Kyllä vain, sillä ensilainaajana voit saada pikaisesti lainaa ilman mitään kuluja. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Monet luotontarjoajat myöntävät korottoman pikavipin ensilainaajalle siinä toivossa, että jäävät asiakkaan mieleen. Seuraavan kerran, kun asiakas tarvitsee pikaisen lainan, on huomattavasti todennäköisempää, että hän palaa tutun ja turvallisen luotontarjoajan luokse hakemaan uudestaan lainaa, josta kertyy voittoa luotontarjoajalle korkojen muodossa.

Ensilainaajalla tarkoitetaan lähinnä yrityskohtaista ensilainaa. Jos olet kerran aikaisemmin saanut pikalainan esimerkiksi Ferratumilta, et todennäköisesti ole oikeutettu enää heidän ensilainaajan tarjoukseensa. Voit kuitenkin saada korottoman ilmaisen ensilainan vaikkapa Vivukselta tai joltain muulta luotontarjoajalta, jonka asiakkaana et ole vielä ollut.

Ilmainen pikavippi

Kuten aiemmin mainitsimme, useat luotonantajat pyrkivät herättämään lainaa tarvitsevien asiakkaiden mielenkiinnon erilaisilla tarjouksilla. Tarjouksia löytyy muutaman sadan euron korottomista pikavipeistä aina suurempien kulutusluottojen kuluttomiin ensinostoihin.

Pienempiä summia tarvitsevien asiakkaiden on paras kääntää katseensa kohti kuluttomia ja korottomia pikavippitarjouksia. Koroton pikavippi on ilmainen pikavippi, joten siihen ei sisälly muitakaan kuluja. Jos korottomaan pikavippiin sisältyisi vaikkapa nostokuluja tai muita vastaavia kuluja, vaikuttaisi se todelliseen vuosikorkoon tehden siitä korollisen pikavipin. Korottoman pikavipin todellinen vuosikorko on aina 0 %. Lähtökohtaisesti ei yhdenkään luotontarjoajan pitäisi mainostaa korotonta pikavippiä, jos siinä on jotain kuluja.

Älä lankea mainospuheisiin

Valitettavan usein tulkinnanvaraiset mainostekstit johdattavat asiakkaan hakemaan sellaista lainaa, johon eivät välttämättä olisi ryhtyneet, jos olisivat ymmärtäneet täysin, minkälaisesta tarjouksesta on kyse. Esimerkkinä voidaan pitää, vaikkapa kuluton ensinosto tarjouksia. Jos asiakas nostaa koko lainasumman kerralla, ei lainasta tule kuluton, vaan ainoastaan nostamisesta ei peritä kuluja. Muut mahdolliset kulut kuten kuukausikorko juoksee taustalla normaalisti.

Mihin koroton pikavippi sopii?

Ilmainen eli koroton pikavippi on erinomainen keino paikata yllättävää rahareikää. Jos esimerkiksi palkanmaksu on syystä tai toisesta myöhässä ja tarvitset rahaa viikonlopun ruokaostoksiin, kannattaa sinun harkita ilmaista vippiä. Sinun ei tarvitse murehtia kuluista, sillä niitä ei tule, jos maksat lainan sopimuksen mukaisesti takaisin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse kääntyä perheesi tai läheistesi puoleen siinä toivossa, että saisit heiltä lainaa.

Kuka voi saada korottoman pikavipin?

Useat luotontarjoajat myöntävät ensilainaajalle kulutonta lainaa eli sinun tulisi olla ainakin ensilainaaja. Sinun tulisi olla myös vähintään täysi-ikäinen. Ilmaisen pikavipin hakijalta odotetaan myös vakituista osoitetta Suomessa, maksuhäiriötöntä taustaa ja tilinumeroa, johon pikalaina voidaan siirtää.

Kuinka koroton pikavippi haetaan?

Korottoman pikavipin hakemiseen et tarvitse muuta kuin toimivan näytöllisen älylaitteen, verkkoyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Halvinvippi.fi sivuilta valitset ensin ilmaista ensilainaa tarjoavan yrityksen, jonka asiakkaana et ole vielä ollut. Kun olet valintasi tehnyt, siirry luotontarjoajan sivuille painamalla HAE ILMAINEN ENSILAINA -linkkiä. Luotontarjoajan sivuilla teet tunnistautumisen ja täytät pikaisen lainahakemuksen. Kun olet hyväksynyt lainaehdot ja lähettänyt hakemuksen, saat luotontarjoajalta pikaisesti lainapäätöksen. Myönteisen päätöksen saatuasi rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Kuinka tunnistaudun?

Kun haet uutena asiakkaana lainaa, joudut tunnistautumaan luotontarjoajan järjestelmään. Tunnistautuminen tapahtuu hyvin usein verkkopankkitunnusten avulla tai mobiilivarmenteella.

Onko hakemuksen täyttäminen haastavaa?

Lainahakemuksen täyttäminen on todella yksinkertaista. Luotontarjoajat eivät juurikaan turhia kysele, vaan vaativat lähinnä lainanmyöntämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten yhteystietoja ja tulo- ja menotietoja. Pienten lainasummien kohdalla luotontarjoajat eivät välttämättä aina vaadi todistuksia tuloista, mutta siihenkin kannattaa varautua. Tunnistautuminen ja lainahakemuksen täyttäminen vievät aikaasi arviolta 10 minuuttia.

Vältä velkakierteeseen joutumista

Hetken mielijohteesta ei missään nimessä kannata hakea pikalainaa. Vaikka kyseessä olisikin ilmainen ensilaina, pitää lainattu summa kokonaisuudessaan maksaa sopimuksenmukaisesti takaisin. Jos lainan takaisinmaksu myöhästyy, syntyy huomattava määrä kuluja. Jos lainan jättää kokonaan maksamatta, alkaa juosta lisäksi perintätoimiston vaatimat kulut ja pahimmillaan voi lähteä luottotiedot. Luottotietonsa menettäneen on hyvin vaikea esimerkiksi tehdä uutta vuokrasopimusta tai tehdä hankintoja osamaksulla.