Etusivu » Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on yhtä kuin ilmainen pikavippi

Ensilainaajan etuna voit saada pikavipin korottomasti

Koroton pikavippi on nimensä mukaisesti pikavippi ilman korkoja tai muita kuluja. Korottoman pikavipin saaja maksaa siis takaisin vain lainaamansa summan eikä yhtään enempää. Ensilainaajalle koroton pikavippi onkin erinomainen keino paikata yllättävää rahantarvetta.

Korottomat pikavippitarjoukset ovat usein melko pieniä, joitakin satasia, mutta joskus on mahdollista törmätä hieman suurempiinkin summiin. Laina-aika voi vaihdella luotontarjoajasta riippuen parin viikon ja parin kuukauden välillä.

Alta löydät suosituimmat luotontarjoajat, jotka tarjoavat ensilainaajalle korotonta lainaa. Valitse mieleisesi vaihtoehto ja siirry luotontarjoajan verkkosivuille.

Korottoman pikavipin tarjoaa:

Bluefinance

Bluefinance on kotimainen rahoitusyhtiö, jonka koroton pikavippi tarjous on maksimissaan 300 € 14 vuorokauden maksuajalla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 300 € 14 vrk 18
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Vivus

Latviassa perustettu 4finance konserniin kuuluva Vivus tarjoaa 400 € korottoman pikavipin 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 400 € 30 vrk 20
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Suomilimiitti

Vuodesta 2006 toiminut J.W.-Yhtiöt Oy on täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys, jonka kuluttoman lainan tarjous on Suomen suurimpia.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 2000 € 60 vrk 21
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Joustavalaina.com

Joustavalaina.com lupaa uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden korottomasti ja kuluttomasti. Erittäin hyvä tarjous uudelle asiakkaalle.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 4000 € 1 kk 19
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Credit24

IPF Digital Finland Oy nimisen rahoitusyhtiön lainatuote, joka on uudelle asiakkaalle oikein käytettynä kuluton ja koroton pikavippi.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 2000 € 1 kk 19
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Rahapalvelu

Rahapalvelu on IPF Digital Finland Oy nimisen rahoitusyhtiön lainatuote. Uudelle asiakkaalle luvataan koroton ja kuluton ensinosto ensimmäisen kuukauden ajan.

Ilmainen ensilaina Summa Maksuaika Ikäraja
max 4000 € 1 kk 19
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Halvinvippi.fi suosittelee

Star made by Maxim Basinski

Suomilimiitti — ensimmäinen kuukausi koroton ja kuluton

Suomilimiitin koroton pikavippi on erittäin hyvä ellei jopa paras vaihtoehto ensilainaajalle. Uudelle asiakkaalle luvataan täysin koroton ja kuluton ensinosto 2000 euroon asti jopa 60 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Kyseessä on joustoluotto tyyppinen lainamuoto, joten ensinoston jälkeen on mahdollista tehdä uusia nostoja, mutta uudet nostot ovat maksullisia.

Luotosta tulee asiakkaalle täysin ilmainen eli koroton pikavippi, jos hän esimerkiksi tekee 500 euron ensinoston eikä muita nostoja ja maksaa summan takaisin 60 vuorokauden sisällä.

Lisätietoja
Koroton pikavippi (ensilaina) Kyllä
Ikäraja 21
Lainasumma 2000 €
Maksuaika 60 vrk
HAE ILMAINEN ENSILAINA

Löydä sopiva laina

Jos et ole oikeutettu tällä sivulla olevien luotonantajien korottomaan ensilainaan, pääset alla olevien linkkien kautta vertailemaan jatkuvia joustoluottoja ja erisuuruisia kulutusluottoja. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä useampia nostoja pidemmällä aikavälillä kulujen kertyessä vain nostetusta lainasta, kun taas kulutusluotto sopii paremmin tarpeisiin, joissa tiedät etukäteen kuinka paljon lainaa tarvitset.

Voiko lainan saada heti ja ilman kuluja?

Kyllä vain, sillä ensilainaajana voit saada pikaisesti lainaa ilman mitään kuluja. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Monet luotontarjoajat myöntävät korottoman pikavipin ensilainaajalle siinä toivossa, että jäävät asiakkaan mieleen. Seuraavan kerran, kun asiakas tarvitsee pikaisen lainan, on huomattavasti todennäköisempää, että hän palaa tutun ja turvallisen luotontarjoajan luokse hakemaan uudestaan lainaa, josta kertyy voittoa luotontarjoajalle korkojen muodossa.

Ensilainaajalla tarkoitetaan lähinnä yrityskohtaista ensilainaa. Jos olet kerran aikaisemmin saanut pikalainan esimerkiksi Suomilimiitiltä, et todennäköisesti ole oikeutettu enää heidän ensilainaajan koroton pikavippi -tarjoukseensa. Voit kuitenkin saada korottoman pikavipin ensilainan vaikkapa Vivukselta tai joltain muulta luotontarjoajalta, jonka asiakkaana et ole vielä ollut.

Koroton pikavippi on käytännössä ilmainen pikavippi

Kuten aiemmin mainitsimme, useat luotonantajat pyrkivät herättämään lainaa tarvitsevien asiakkaiden mielenkiinnon erilaisilla tarjouksilla. Tarjouksia löytyy yksi jos toinenkin, mutta paras kaikista on ehdottomasti koroton pikavippi -tyyppiset tarjoukset.

Koroton pikavippi on nimensä mukaisesti pikavippi ilman korkoja eli ilmainen pikavippi. Korottomaan pikavippiin ei sisälly muitakaan kuluja, sillä jos korottomaan pikavippiin sisältyisi vaikkapa nostokuluja tai muita juoksevia kuluja, vaikuttaisi se todelliseen vuosikorkoon, jolloin lainasta tulee korollinen pikavippi. Korottoman pikavipin todellinen vuosikorko on aina 0 %. Lähtökohtaisesti ei yhdenkään luotontarjoajan pitäisi mainostaa korotonta pikavippiä, jos siinä on jotain kuluja.

Ole huolellinen ja tarkista onko kyseessä koroton pikavippi

Valitettavan usein tulkinnanvaraiset mainostekstit johdattavat asiakkaan hakemaan sellaista lainaa, johon eivät välttämättä olisi ryhtyneet, jos olisivat ymmärtäneet täysin, minkälaisesta tarjouksesta on kyse. Kaikki tarjoukset eivät suinkaan ole koroton pikavippi -tyyppisiä tarjouksia, vaan toisinaan luotonantaja saattaa mainostaa esimerkiksi nostokuluton ensinosto -tyyppistä tarjousta.

Nostokuluttomat ensinostotarjoukset ovat myös selvää säästöä kuluttajalle, mutta eivät ole lähelläkään ilmaisten pikavippien tasolla edullisuudessaan. Nostokuluton voi tarkoittaa sitä, että ensinosto tai kaikki nostot ovat nostokuluttomia, mutta taustalla todennäköisesti juoksee esimerkiksi kuukausikorot ja tilinhoitomaksut. Vain koroton pikavippi tarkoittaa korotonta pikavippiä!

Mihin koroton pikavippi sopii?

Ilmainen eli koroton pikavippi on erinomainen keino paikata yllättävää rahareikää. Jos esimerkiksi palkanmaksu on syystä tai toisesta myöhässä ja tarvitset rahaa viikonlopun ruokaostoksiin, kannattaa sinun harkita ilmaista vippiä. Sinun ei tarvitse murehtia kuluista, sillä niitä ei tule, jos maksat lainan sopimuksen mukaisesti takaisin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse kääntyä perheesi tai läheistesi puoleen siinä toivossa, että saisit heiltä lainaa.

Kuka voi saada korottoman pikavipin?

Useat luotontarjoajat myöntävät ensilainaajalle kulutonta lainaa eli sinun tulisi olla ainakin ensilainaaja. Sinun tulisi olla myös vähintään täysi-ikäinen. Ilmaisen pikavipin hakijalta odotetaan myös vakituista osoitetta Suomessa, maksuhäiriötöntä taustaa ja tilinumeroa, johon pikalaina voidaan siirtää.

Kuinka koroton pikavippi haetaan?

Korottoman pikavipin hakemiseen et tarvitse muuta kuin toimivan näytöllisen älylaitteen, verkkoyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Halvinvippi.fi sivuilta valitset ensin ilmaista ensilainaa tarjoavan yrityksen, jonka asiakkaana et ole vielä ollut. Kun olet valintasi tehnyt, siirry luotontarjoajan sivuille painamalla HAE ILMAINEN ENSILAINA -linkkiä. Luotontarjoajan sivuilla teet tunnistautumisen ja täytät pikaisen lainahakemuksen. Kun olet hyväksynyt lainaehdot ja lähettänyt hakemuksen, saat luotontarjoajalta pikaisesti lainapäätöksen. Myönteisen päätöksen saatuasi rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Kuinka tunnistaudun?

Kun haet uutena asiakkaana lainaa, joudut tunnistautumaan luotontarjoajan järjestelmään. Tunnistautuminen tapahtuu hyvin usein verkkopankkitunnusten avulla tai mobiilivarmenteella.

Onko hakemuksen täyttäminen haastavaa?

Lainahakemuksen täyttäminen on todella yksinkertaista. Luotontarjoajat eivät juurikaan turhia kysele, vaan vaativat lähinnä lainanmyöntämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten yhteystietoja ja tulo- ja menotietoja. Pienten lainasummien kohdalla luotonantajat eivät välttämättä aina vaadi todistuksia tuloista, mutta siihenkin kannattaa varautua. Tunnistautuminen ja lainahakemuksen täyttäminen vievät aikaasi arviolta 10 minuuttia.

Ensimmäinen kuukausi kuluton ja koroton pikavippi

Mitä otsikon ”ensimmäinen kuukausi kuluton ja koroton pikavippi” oikein tarkoittaa? Onko tämän tyyppinen pikavippi koroton vai ei?

Ei ole luotonantajan edunmukaista myöntää ensilainaajalle tai muillekaan kuluton ja koroton pikavippi maksimi takaisinmaksuajalla, sillä luotonantaja ei hyödy siitä itse mitään ja pahimmassa tapauksessa voi tehdä tappiota. Luotonantajan edunmukaista on kuitenkin luvata uudelle asiakkaalle ensinostona kuluton ja koroton pikavippi esimerkiksi ensimmäiselle kuukaudelle. Pikavipistä tulee asiakkaalle ilmainen, kun hän tekee ensinoston ja maksaa sen kuukauden sisällä kokonaisuudessaan takaisin. Jos asiakas tekee kuitenkin jossain vaiheessa toisen noston, kertyy nostosta kuluja, josta vuorostaan luotonantaja hyötyy.

Vältä velkakierteeseen joutumista

Hetken mielijohteesta ei missään nimessä kannata hakea pikalainaa. Vaikka kyseessä olisikin ilmainen ensilaina, pitää lainattu summa kokonaisuudessaan maksaa sopimuksenmukaisesti takaisin. Jos lainan takaisinmaksu myöhästyy, syntyy huomattava määrä kuluja. Jos lainan jättää kokonaan maksamatta, alkaa juosta lisäksi perintätoimiston vaatimat kulut ja pahimmillaan voi lähteä luottotiedot. Luottotietonsa menettäneen on hyvin vaikea esimerkiksi tehdä uutta vuokrasopimusta tai tehdä hankintoja osamaksulla.