Vertaile halvin pikalaina ilman kustannuksia —
emme kerää sinusta mitään tietoja!

Monet luotonantajat tarjoavat uusille asiakkaille kuluttoman ja korottoman pikavipin. Tarkista korottomat pikavipit »

Pikalaina 18v netistä ilman vakuuksia

Miksi 18 vuotiaan on vaikea saada pikalainaa?

Sinä 18-vuotta täyttänyt, joka olet akuutin lainan tarpeessa. Olet ehkä huomannut kuinka vähän on tarjontaa juuri täysi-ikään astuneelle nuorelle pikalaina osastolla. Tähän on varmasti monta syytä, mutta yksi merkittävä syy on juurikin alhainen ikäsi. Lain silmissä 18-vuotta täyttänyt on jo riittävän vanha voidakseen ajaa autoa, ostamaan kaupoista tupakkaa ja alkoholijuomia, mutta monelle luotonantajalle 18-vuotias on ennemminkin riski kuin potentiaalinen asiakas.

Miksi 18-vuotias on luotonantajalle riski?

Juuri täysi-ikään astuneen oletetaan olevan täyspäiväisesti opiskelijana, jonka ainoa säännöllinen tulonlähde on opintotuki. Ja vaikka opiskeleva 18-vuotias tekisikin töitä, saattaisi työnteko olla opiskeluiden takia melko epäsäännöllistä. Epäsäännöllisen säännöllisesti opiskeleva 18-vuotias nuori ei millään mittakaavalla vaikuta takaisinmaksukyvyltään potentiaaliselta asiakkaalta ja tästä syystä valtaosa pikalaina-alan yrityksistä onkin päättänyt etteivät myönnä suurempia kulutusluottoja eivätkä joustoluotto tyyppistä jatkuvaa lainaa alle 20-vuotiaille.

Vastuullista luotonantoa

Tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta varmasti löytyy myös luotonantajia, jotka eivät tee lainapäätöksiä pelkän maksimaalisen voiton eteen, vaan he tekevät niitä maksimaalisen voiton eteen vastuullisesti. Esimerkiksi joustoluotto tyyppisen lainan myöntäminen 18-vuotiaalle voi olla erittäin huono idea, sillä juuri baari-iän saavuttaneelle houkutus tehdä joustoluottotililtä täysin tarpeettomia nostoja, oman takaisinmaksukyvyn ollessa samaan aikaan hyvin heikko, voi olla yksinkertaisesti liian suuri ja vastuullista luotonantopolitiikkaa harjoittavat yritykset tietävät tämän. Tarpeettomien nostojen tekeminen takaisinmaksukyvyn ollessa heikko voi helposti johtaa velkakierteeseen, josta selviäminen saattaa olla hyvin mutkikas ja energiaa vaativa prosessi.

Mistä nopeasti pikalaina 18-vuotiaalle?

Vaikka vaihtoehdot ovat vähissä, kyllä pikalainaa 18-vuotiaille tarjoavia yrityksiäkin löytyy. Suurin osa vaihtoehdoista rajoittuu muutaman sadan euron pikalainoihin, mutta joitakin joustoluottoa 18-vuotta täyttäneille myöntäviä yrityksiäkin on tarjolla.

Vakuudetonta pikalainaa netistä hakevalle 18-vuotiaalle pätee samat vinkit kuin kenelle tahansa muullekin:

 • ei ole suositeltavaa valita heti ensimmäisenä vastaan tullutta luotonantajaa, vaan aina kannattaa vertailla ensin
 • netistä saatavia vakuudettomia pikavippejä ei kannata hakea hetken mielijohteesta
 • jos päätyy hakemaan pikalainaa, kannattaa se maksaa kuluineen takaisin lainaehtojen mukaisesti, sillä pahimmassa tapauksessa maksamaton pikalaina voi johtaa luottotietojen menetykseen
 • suosittelemme aina perehtymään lainaehtoihin ennen luottosopimuksen allekirjoittamista
Ilmainen pikavippi 18v

Muutaman sadan euron pikalainaa 18-vuotiaillekin myöntävistä yrityksistä meidän valintamme on Blue Finance. Blue Financen ensilainaajan tarjous on nimittäin: täysin kuluton eli korot 0% oleva ensilaina aina 300 euroon asti. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan ja maksuaika on 14 vuorokautta.

Bluefinance
 • Lainan määrä: 100 – 700 €
 • Ikäraja: 18-vuotta
 • Laina-aika: 360 päivää (takaisinmaksu 6 erässä)
 • Todellinen vuosikorko: 48,90 %
 • Uusi asiakas: 100 – 300 € pikavippi ilman mitään kuluja!
 • Kuluttoman lainan laina-aika: 14 vrk

Voit myös tarkistaa kaikki kertalainat ja kulutusluotot ja valita mieleisesi luotontarjoaja, joka myöntää pikalainaa 18-vuotta täyttäneille. Suosittelemme erittäin lämpimästi vilkaisemaan myös ensilainaajille suunnatut edut. Kampanjoiden joukosta voi joskus löytää useampia ”koroton pikavippi” -tarjouksia, jotka saattavat olla harkitsemisen arvoisia, kun 18-vuoden ikäinen henkilö etsii kulutonta ja korotonta muutaman sadan euron pikalainaa.

Joustoluottoa 18-vuotta täyttäneille

Suurin osa luotonantajista myöntävät jatkuvia tililuottoja tai tuttavallisemmin joustoluottoja vain yli 20-vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville ja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille, mutta kyllä samat kriteerit täyttäville 18-vuotiaillekin löytyy muutamia vaihtoehtoja.

Yksi varteenotettava vaihtoehto on vippisaldo. Kyseessä on itseasiassa Saldo Finance Oyj:n lainapalvelu nimeltään Vippi, josta käytämme jatkossa nimitystä vippisaldo. Vippisaldon varsinainen lainatuote on 2 000 €:n jatkuva joustoluotto, mutta jos asiakkaan tulot eivät ole riittävät, voidaan hänelle myöntää 500 € jatkuva joustoluotto. Tämä on hyvä systeemi, sillä hakijalla saattaa olla jonkinlaiset säännölliset tulot, kuten päätoimisen opiskelijan viikonloppuisin ansaitut tulot, joka ei välttämättä riitä 2 000 euron joustoluottoon, mutta se saattaa kuitenkin riittää 500 euron joustoluottoon.

Vippisaldo
 • Lainan määrä: 500 tai 2 000 € jatkuva luotto
 • Ikäraja: 18-vuotta
 • Laina-aika: min 8 kk – max 39 kk
 • Todellinen vuosikorko: min 49,90 % – max 189,3 %
 • Mahdollisuus maksuvapaalle kuukaudelle 
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon 
Vippisaldon lainaesimerkki: ”Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.”
Hae Joustoluotto 100-5000 € — myös 18-vuotiaille

Blue Finance tarjoaa jopa 5 000 euroa jatkuvaa joustoluottoa 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Myös Blue Financelta lainaa hakevilta odotetaan maksuhäiriötöntä taustaa, säännöllisiä tuloja sekä vakituista osoitetta Suomessa.

Bluefinance
 • Lainan määrä: 5 000 € jatkuva luotto
 • Ikäraja: 18-vuotta
 • Laina-aika: min 3 kk – max 34 kk
 • Todellinen vuosikorko: Kiinteä 255,40 %
Blue Financen lainaesimerkki: ”Tyypillisen 2000 euron 12 kk joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko on 255,40 %, takaisin maksettava summa 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot) • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle on 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä”