Kuluttusluottovertailun avulla säästät enemmän

Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika. Esitämme alla osuvimmat kulutusluottotarjoukset.

Lainamäärä:500 €

0€ 50000€

Laina-aika:4 kk

0kk 180kk

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään lainatarjousta

Fellow Finance

500 – 20,000

Lainamäärä / €

24 – 120

Laina-aika / kk

5 – ?

Korko / %

Lainaesimerkki: laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 20
Huomioitavaa  Lyhennyserät alk. 2​4€
Plussat:
Plus  Rahat tilille saman päivän aikana
Miinukset:
Miinus  Max nimelliskorkoa ei ilmoitettu
Fixura

1,000 – 20,000

Lainamäärä / €

24 – 72

Laina-aika / kk

2,90 – 9,90

Korko / %

Lainaesimerkki: lainasumma on 4000 €. Tod. vuosikorko lainalle on 14,83 %. Tod. vuosikorossa on huomioitu laskeva nimelliskorko 9,90 %:sta 4,00 %:iin ja lainanhoitomaksut olettaen, että lyhennykset maksetaan maksusuunnitelman mukaisesti. Lainanhoitomaksu 12,00 €/kk lisätään kuukausierään 2. vuodesta alkaen, sillä 1. vuoden lainanhoitomaksut 144,00 € pääomitetaan. Kuukausierät yhteensä 5615,17 €.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 21-68
Plussat:
Plus  Asteittain laskeva korko
Miinukset:
Miinus  Väh. tulovaatimus 1000€
Saldo Laina

1,000 – 10,000

Lainamäärä / €

12 – 88

Laina-aika / kk

6,90 – 19,90

Korko / %

Lainaesimerkki: kokonaiskulut 4000 € lainalle 60 kuukauden maksuajalle 91,17€ maksuerin ovat 5 470€.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 18
Huomioitavaa  Todellinen vuosikorko 21,3% - 29,5%
Huomioitavaa  Kuukausierät alk. 29 €
Plussat:
Plus  Useita maksuvaihtoehtoja
Plus  Palveluita alk. 0€
Miinukset:
Ferratum

2,000 – 30,000

Lainamäärä / €

12 – 120

Laina-aika / kk

7,45 – 9,95

Korko / %

Lainaesimerkki: 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363€, kun asiakas nostaa lainan 9000 € ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 € erissä.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 22
Huomioitavaa  Todellinen vuosikorko max 16,20%
Huomioitavaa  Tilinhoitomaksu 9,90€
Plussat:
Plus  Palveluita alk. 0€
Miinukset:
Bluefinance

100 – 500

Lainamäärä / €

1 – 4

Laina-aika / kk

20,00 – 20,00

Korko / %

Lainaesimerkki: tyypillisen 300 euron kertaluoton takaisin maksettava summa 313,58 € (sis. kulut ja korot).

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 18-65
Huomioitavaa  Todellinen vuosikorko 26,30 - 41,30%
Plussat:
Plus  Hetinosto mahd. 29€
Miinukset:
Vippi

300 – 500

Lainamäärä / €

1 – 4

Laina-aika / kk

19,90 – 19,90

Korko / %

Lainaesimerkki: Lainaesimerkki puuttuu!

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 18
Huomioitavaa  Todellinen vuosikorko 27,7%
Plussat:
Miinukset:
Miinus  Lainaesimerkki puuttuu
Lainasto

300 – 600

Lainamäärä / €

1 – 4

Laina-aika / kk

19,90 – 19,90

Korko / %

Lainaesimerkki: lainasumma 600 €, laina- aika 4 kk, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 18
Plussat:
Miinukset:
Lainaamo

500 – 20,000

Lainamäärä / €

24 – 120

Laina-aika / kk

5 – 20

Korko / %

Lainaesimerkki: Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8%.

Huomioitavaa:
Huomioitavaa  Kertalaina
Huomioitavaa  Ikäraja: 20
Huomioitavaa  Kuukausierä alk. 26€
Plussat:
Miinukset:

Kulutusluottovertailu:
tehokas tapa säästyä turhien korkokulujen maksamiselta

Sopivaa kulutusluottoa itselleen etsivän on viisasta vertailla useampien luotontarjoajien vaihtoehtoja keskenään. Heti ensimmäistä vastaan tulevaa kulutusluottoa ei välttämättä kannata lähteä hakemaan, sillä eri luotontarjoajien kulutusluotot voivat poiketa toisistaan niin lainaehtojen kuin korkojenkin suhteen.

Halvinvippi.fi kulutusluottovertailussa on vaihtoehtoja, joista valita juuri se itselle sopivin. Vertailusta näet muun muassa koron, laina-ajan, lainaesimerkin ja muita hyödyllisiä tietoja lainasta, joiden avulla löydät edullisimman kulutusluoton.

Tällä sivulla käsittelemme vain kertalaina tyyppisiä kulutusluottoja. Jos et tiedä vielä minkä tyyppistä lainaa haluat hakea, voit siirtyä pikavippivertailuun, joka pitää sisällään myös jatkuvalaina tyyppiset pikavipit.

Kulutusluottovertailun avulla säästät korkokuluissa

Käytä kulutusluottovertailua ja säästä kuluissa. | Kuva: Michael Longmire unsplash.com

 

Kulutusluoton tarpeen arviointi ja vertailu

Kulutusluottoa harkitsevan olisi hyvä arvioida tarkasti paljonko lainaa tullaan tarvitsemaan. Liian suuren kulutusluoton hakemista kannattaa houkutuksista huolimatta vältellä, sillä kertaluottojen kulut piilevät lainan kokonaismäärässä ja pitkässä takaisinmaksuajassa. Ylimääräiseksi jäänyt laina pitää myös maksaa korkoineen takaisin.

Jos siis rahaa tarvitaan esimerkiksi 2000 euroa, ei ole järkevää hakea 10000 euron lainaa, vaikka sen todellinen vuosikorko olisi aavistuksen matalampi kuin 2000 euron kulutusluottojen. Paras ratkaisu esimerkin tapauksessa olisi vertailla eri luotonantajien 2000 euron kulutusluottoja keskenään.

 

Milloin kulutusluottovertailu on ajankohtaista?

Kun lainaa tarvitaan nopeasti, eikä ole mahdollisuutta tai välttämättä edes haluta lainata esimerkiksi läheisiltä, kannattaa harkita kulutusluoton hakemista.

Kulutusluottohakemuksen voi kätevästi tehdä netissä, eikä myönteisen päätöksen saamiseksi vaadita vakuuksia tai takaajia. Kulutusluottojen korotkaan eivät enää ole kohtuuttomia. Kun haluttu lainasumma ja laina-aika on tiedossa, on kulutusluottovertailu ajankohtainen.

Tilanteissa, joissa lainan tarve on välttämätön, mutta lainasumma ei ole vielä selvillä, suosittelemme vertailemaan joustoluottoja. Joustoluotto eroaa kertalaina tyyppisestä kulutusluotosta siten, että joustoluottotililtä on mahdollista tehdä myönnetyn lainasumman puitteissa niin usein nostoja kuin on tarvetta.

 

Kulutusluotto lyhyesti

Vakuudettomat kulutusluotot voidaan jakaa kahteen kategoriaan: kertalaina tyyppiset ja jatkuva tyyppiset kulutusluotot. Tällä sivulla käsittelemme kertalaina tyyppisiä kulutusluottoja.

Kertalaina tyyppinen kulutusluotto voi olla suuruudeltaan mitä tahansa muutamasta kympistä kymmeniin tuhansiin euroihin ja luotto on tarkoitettu ensisijaisesti kulutustarkoitukseen.

 

Käyttökohteita kulutusluotolle

Onko asunnollesi välttämätöntä tehdä remontti? Kenties pieni irtiotto arjesta paikallaan ja hotellikylpyläloma houkuttelisi? Pesukone hajosi ja uusi pitäisi hankkia tilalle? Käyttökohteita voi olla yhtä monta kuin on käyttäjääkin.

 

Kenelle kulutusluottoa voidaan myöntää?

Lainaehtoihin kannattaa tutustua luotonantajan omilta sivuilta, sillä riippuen luotonantajasta, saattavat ne hieman poiketa toisistaan.

On kuitenkin muutama kriteeri, joita kaikki luotonantajat odottavat hakijoiden täyttävän ennen kuin edes harkitsevat kulutusluoton myöntämistä ja niitä ovat esimerkiksi: täysi-ikäisyys, luottokelpoisuus, riittävä maksukyky ja pysyvät osoitetiedot Suomessa.

Raha Vertaile kulutusluottosi

  • Kulutusluottoja vertailemalla vältät ikävät yllätykset

    Saatamme tehdä hätiköityjä päätöksiä esimerkiksi silloin, kun huomaamme jonkin toivomamme tavaran olevan vielä huomisen alennusten joukossa. Kiireen tunne saattaa ohjata meitä hakemaan luottoa heti ensimmäisen sitä tarjoavan verkkosivuilta. Tällainen impulsiivinen päätös voi johtaa ikäviin yllätyksiin. Vertailemalla kulutusluottoja ensin minimoit ikävien yllätysten mahdollisuutta.

  • Meillä vertailet kulutusluotot käden käänteessä

    Tekemämme esityön ansiosta kulutusluottovertailu meillä on helppoa ja nopeaa. Hyödyntämällä vertailua on mahdollista säästää selvää rahaa esimerkiksi korkokuluissa. Jos ei mieleistä vaihtoehtoa vertailusta huolimatta löydy, tulee pahimmillaan menettäneeksi vain muutaman minuutin aikaa.

  • Kulutusluottojen tiedot päivitetään vertailussa säännöllisesti

    Me emme pidä sivustolla kävijöiden luottamusta itsestäänselvyytenä, vaan pyrimme pitämään yllä korkeaa tasoa sen ansaitsemiseksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sivustoa päivitetään säännöllisesti ja luottojen tiedot tarkistetaan säännöllisin väliajoin.

Kulutusluottovertailu — ja jätä turhat riskit ottamatta

Vertaileminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin

Heti ensimmäisen vastaan tulevan luotontarjoajan valitseminen on riskin ottamista, sillä luotontarjoajia on useita markkinoilla ja niiden lainaehdoissa ja koroissa on usein eroavaisuuksia.

Kulutusluottojen vertaileminen ennen luotontarjoajan valintaa onkin helpoin tapa varmistaa, ettei joudu maksamaan korkoja yhtään enempää kuin on pakko. Se mikä on hyväksi lompakollesi on myös hyväksi sinulle.

Vertaile kulutusluottoja ennen kuin haet lainaa — ja kiität itseäsi myöhemmin

Kaikki pikavipit